Het hoofdagendapunt tijdens de extra ALV van zaterdag 11 november 2017 is de financiele verantwoording van 2016, inclusief de herevaluatie van de financien van 2015.

Aangezien het blad te laat bij onze leden is en door omstandigheden de financiele verantwoording niet op tijd kon worden aangeleverd, is deze als download op de website geplaatst:  archive Financien 2016 (45 KB) . Deze link is alleen voor leden beschikbaar.

De afgelopen week is de website tijdelijk offline geweest omdat deze volgens de provider gehackt zou zijn. De site lijkt volledig hersteld, maar het kan gebeuren dat er nog iets mist. Laat het de webmaster weten.

We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om het forum weer te activeren en onderhoud gepleegd door allerlei zaken op te schonen. Mocht u iets kwijt zijn dat voorheen wel op de website stond, laat het de webmaster weten.

Zoals onze leden wellicht hebben gemerkt, zat er bij Computerschaak Maart 2016 een presentje: een USB-geheugenkaart met daar op Computerschaak van 1981 tot en met 2015 in PDF formaat. Deze PDF bestanden kunt lezen met een zogenaamde PDF-lezer (bijvoorbeeld van Adobe). Daarnaast ook alle partijen die op onze website staan als PGN bestand.

Bij het samenstellen van de USB-geheugenkaart is echter wel een fout gemaakt. De PDF bestanden van 2009 tot en met 2013 missen. Deze staan ondertussen in een zogenaamd zip-bestand op de website om te downloaden. Hiervoor moet u wel inloggen op onze website.

Naast het erelidmaatschap kent de vereniging sinds enige tijd het lid van verdienste. Hiermee wil de vereniging leden die zich inzetten voor de vereniging in het zonnetje zetten. De vereniging kent de volgende leden van verdienste:

  • Rienk Doetjes
  • Ries van Leeuwen
  • Hans van der Zijden

De CSVN organiseert de volgende activiteiten:

  • In het voorjaar een weekend met (minimaal) een programmeurstoernooi en een gebruikerstoernooi;
  • In het najaar een weekend met (minimaal) een programmeurstoernooi en een gebruikerstoernooi;
  • Uitgeven van Computerschaak, het 'clubblad'.
  • Een schaakcomputerteam kan worden samengesteld om bij uw schaakvereniging of andere activiteit tegen mensen te kunnen spelen. Hierbij is het mogelijk een bovengrens voor de speelsterkte aan te geven.
Copyright CSVN